Ingrediente:
-300 gr.spaghete;
-15 felii salam sasesc;
-1 ardel rosu;
-1 ardel galben;
-1 gogosar in otet;
-10 masline;
-sos de rosii (eu am folosit un fel de tocana de legume cu sos de rosii);
-busuioc;
-sare,piper;
-100 gr.cascaval;
Se pun la fiert 2 l de apa cu putina sare.Cand aceasta fierbe se adauga
spaghetele si se lasa la fiert,mestecand din cand in cand.Dupa ce sunt
fierte se dau de pe foc,se scurge apa si se clatesc cu apa rece si se
pun la scurs.
Itre timp preparam sosul:Taiem felii julien
salamul,ardeii,gogosarul si maslinele rondele si le punem la calit
intr-o tigaie cu 2 linguri ulei.Cand ardelul a inceput sa se moaie se
adauga sosul de rosii,busuiocul tocat marunt si se condimenteaza cu
sare si piper.Daca sosul este prea gros se mai adauga 4-5 linguri de
apa.
Pe o farfurie asezam spaghetele peste care punem sosul si presaram putin cascaval ras.
Pofta buna,dragilor!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu