vineri, 27 aprilie 2012

Inelul de logodna....

Toate dintre noi ne dorim, la un moment dat, sa vina acea zi minunata in care sa fim cerute in casatorie de catre iubitii nostri(viitori soti) cu un inel de logodna deosebit.Si cand spun deosebit, nu ma refer ca trebuie sa coste nu stiu cat,ci ma refer la acel inel de logodna oferit din toata inima, cu toata dragostea de catre viitorul mire.
 Si eu sunt una dintre fetele care este in asteptarea acestui moment sau mai bine zis acestei treceri, cred eu, foarte importante din viata fiecarei femei, alaturi de nastere si nunta in sine. Desi sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 6 ani, acest moment inca nu a avut loc si sincera sa fiu il astept in fiecare zi si stiu sigur ca este pe aproape:D, avand in vedere ca deja am stabilit data nuntii, localul, nasii....oarecum suntem in pregatiri de nunta,chiar daca mai avem un an pana la acest eveniment muuuult asteptat.
O sa va intrebati acum,cum, esti de atata timp cu prietenul tau si inca nu ati facut pasul asta?(mai bine zis, el nu la facut:P) Vreau sa va spun ca am mai primit, asa, cate un inel de la el,dar nici unul cu misteriosa  intrebare.Imi aduc aminte cand mi-a oferit primul inel,undeva prin 2007, de ziua mea,dar nu m-a intrebat nimic, in schimb l-am intrebat eu [:)] daca trebuie sa spun ceva si el a zis ca nu,ca asta este asa un simplu cadou, ca acel inel va fi unul frumos,de aur cu pitricele(acela fiind unul de argint,dar foarte frumos pentru mine), ca atunci va fi un moment special, surprinzator. Si sunt sigura ca va fi un moment special si mai ales surprinzator, (bine,pe mine m-a surprins si atunci,fara sa ma intrebe ceva) avand in vedere ca iubitul meu este genul de persoana foarte misterioasa, de la care nu stii cand si la ce sa te astepti.Ar putea sa ma trezeasca si la o bucata de noapte sa ma intrebe daca vreau sa fiu sotia lui si sa-mi ofere acel inel.si sa nu credeti ca nu ne-am uitat la cateva inele de logodna, ba chiar am si probat cateva, doar ca, momentan bugetul nu i-a permis sa mi-l ia:(. Important este ca eu i-am aratat ce imi place, iar el se va descurca sa aleaga inelul de logodna perfect. Iar pentru mine, perfect, nu inseamna sa aibe anumite dimensiuni, aur de nu stiu cate karate sau cu nu stiu ce piatra aleasa, ci, lucrul esential pentru mine este acela a gestului facut si a faptului ca voi purta o viata intreaga acest simbol al uniunii dragostei dintre noi.
Si nu as putea sa vorbesc de inele de logodna, daca nu as vorbi si de verighete. Ne-am uitat si la cateva modele de verighete, dar inca nu ne-am decis asupra modelului (mai avem timp pana la anu:D).Am gasit cateva modele care ne-au placut si cu siguranta ne vom opri asupra unuia, dar asta dupa ce voi primi inelul de logodna, pentru ca nu mi-ar placea ca acesta sa fie din aur alb si verighetele din aur galben, as vrea sa se potriveasca inelul cu verigheta.
Cu siguranta voi reveni cand o sa primesc inelul de logodna, ca sa vi-l arat si voua;)


Va pup si va urez o zi frumoasa!

4 comentarii:

  1. felicitarii..si eu astept inelul...tot la anu am nunta...pe ce data ai tu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. multumesc Biank!Eu am pe 15 iunie:D A ta cand e?Felicitari si tie!Abia astept ziua cea mare...dar cand stiu ca va trece asa repede:( si alta n-o sa mai fie:))

      Ștergere
  2. eu am pe 6 iulie...si abia astept...o sa treaca repede si o sa fie si multa agitatie, etc, dar o sa fie superrrrrrrrr

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. super...eu o sa am inaintea ta, asa ca o sa-ti povestesc cum a fost:D k sa nu ai emotii;)) eu am emotii de pe acum:)

      Ștergere