vineri, 27 aprilie 2012

Inelul de logodna....

Toate dintre noi ne dorim, la un moment dat, sa vina acea zi minunata in care sa fim cerute in casatorie de catre iubitii nostri(viitori soti) cu un inel de logodna deosebit.Si cand spun deosebit, nu ma refer ca trebuie sa coste nu stiu cat,ci ma refer la acel inel de logodna oferit din toata inima, cu toata dragostea de catre viitorul mire.
 Si eu sunt una dintre fetele care este in asteptarea acestui moment sau mai bine zis acestei treceri, cred eu, foarte importante din viata fiecarei femei, alaturi de nastere si nunta in sine. Desi sunt impreuna cu prietenul meu de aproape 6 ani, acest moment inca nu a avut loc si sincera sa fiu il astept in fiecare zi si stiu sigur ca este pe aproape:D, avand in vedere ca deja am stabilit data nuntii, localul, nasii....oarecum suntem in pregatiri de nunta,chiar daca mai avem un an pana la acest eveniment muuuult asteptat.
O sa va intrebati acum,cum, esti de atata timp cu prietenul tau si inca nu ati facut pasul asta?(mai bine zis, el nu la facut:P) Vreau sa va spun ca am mai primit, asa, cate un inel de la el,dar nici unul cu misteriosa  intrebare.Imi aduc aminte cand mi-a oferit primul inel,undeva prin 2007, de ziua mea,dar nu m-a intrebat nimic, in schimb l-am intrebat eu [:)] daca trebuie sa spun ceva si el a zis ca nu,ca asta este asa un simplu cadou, ca acel inel va fi unul frumos,de aur cu pitricele(acela fiind unul de argint,dar foarte frumos pentru mine), ca atunci va fi un moment special, surprinzator. Si sunt sigura ca va fi un moment special si mai ales surprinzator, (bine,pe mine m-a surprins si atunci,fara sa ma intrebe ceva) avand in vedere ca iubitul meu este genul de persoana foarte misterioasa, de la care nu stii cand si la ce sa te astepti.Ar putea sa ma trezeasca si la o bucata de noapte sa ma intrebe daca vreau sa fiu sotia lui si sa-mi ofere acel inel.si sa nu credeti ca nu ne-am uitat la cateva inele de logodna, ba chiar am si probat cateva, doar ca, momentan bugetul nu i-a permis sa mi-l ia:(. Important este ca eu i-am aratat ce imi place, iar el se va descurca sa aleaga inelul de logodna perfect. Iar pentru mine, perfect, nu inseamna sa aibe anumite dimensiuni, aur de nu stiu cate karate sau cu nu stiu ce piatra aleasa, ci, lucrul esential pentru mine este acela a gestului facut si a faptului ca voi purta o viata intreaga acest simbol al uniunii dragostei dintre noi.
Si nu as putea sa vorbesc de inele de logodna, daca nu as vorbi si de verighete. Ne-am uitat si la cateva modele de verighete, dar inca nu ne-am decis asupra modelului (mai avem timp pana la anu:D).Am gasit cateva modele care ne-au placut si cu siguranta ne vom opri asupra unuia, dar asta dupa ce voi primi inelul de logodna, pentru ca nu mi-ar placea ca acesta sa fie din aur alb si verighetele din aur galben, as vrea sa se potriveasca inelul cu verigheta.
Cu siguranta voi reveni cand o sa primesc inelul de logodna, ca sa vi-l arat si voua;)


Va pup si va urez o zi frumoasa!

joi, 26 aprilie 2012

Concurs Keratina lichida Anian de la Cupcake Splendens

Buna,

Nu am putut sa nu va anunt si pe voi de faptul ca pe blogul  Cupcake Splendens tocmai se desfasoara un super concurs care va ofera posibilitatea sa castigati super 4 premii cu produse Anian.
Pentru mai multe detalii click aici.
Concursul dureaza pana pe 11 mai 2012.

miercuri, 25 aprilie 2012

Giveaway De la Bianca

Buna dragilor,

Va invit cu mare drag sa participati la un super Giveaway De la Bianca.
Premiul este o superba rochita din dantela neagra de la Erry Store.Va puteti inscrie pana pe data de 6 mai,inclusiv.
Eu zic sa nu pierdeti o asa ocazie!Pentru mai multe detalii click aici.


Va pup si o zi frumoasa!

joi, 19 aprilie 2012

Clatite cu piept de pui

Foi de clatite:
-300 gr. Faina;
-2 ouă;
-200 ml lapte ;

-200 ml apă, apă minerală sau sifon ;
-2 linguri ulei;
-puţină sare;
-2 linguri sos de rosii.
-câteva linguri de ulei pentru prăjit.
Amestecaţi ouale cu făina, într-un bol adânc, cu ajutorul unui tel sau mixer. Adăugaţi treptat laptele,apa si sosul de rosii. La final adăugaţi sarea si uleiul şi amestecaţi până când obţineţi un aluat subţire şi cremos.Încingeţi o tigaie, la foc mediu, ungeţi-o cu puţin ulei şi adăugaţi un polonic mic de aluat si distribuiti uniform compozitia pe toată suprafaţa tigăii. Cand aceasta incepe sa se desprinda de pe margini se intoarce si se coace si pe cealalta parte.
Umplutura:
-un piept de pui;
-5 castraveti murati (potriviti de marime);
-maioneza(1 galbenus fiert si unul crud, 400 gr.ulei);
-putina sare si putin piper;
-o legatura patrunjel.

 Se fierbe pieptul de pui, iar dupa ce se raceste se taie cubulete;Castravetii murati se taie si ei cubulete si se amesteca cu pieptul de pui, patrunjelul tocat si maioneza.
Se umplu clatitele cu acesta compozitie si se ruleaza.Se orneaza cu patrunjel.


Pofta buna!Pupici:*

Crochete de peste cu orez

Ingrediente crochete:
-1,5 kg peste
-250 g ceapa
-3 oua;

-1 lingurita piper macinat;
-sare;
-ulei pentru prajit;
-pesmet.
Pestele se curata, se spala si se fierbe inabusit cu sare si ceapa, tocata marunt, un sfert de ora. Dupa ce pestele a fiert se dezoseaza, se trece prin masina de tocat si se amesteca cu 2 oua batute spuma, un pic de sare si piperul. Se amesteca pana se obtine o pasta omogena, din care formam cu mana crochete. Crochetele din peste se dau prin ou batut si pesmet si se pun la prajit in uleiul incins.
Ingrediente pentru orez:
-o cana orez;
-o ceapa;
-un morcov;
-jumatate ardel rosu;
- 7 masline fara samburi;
- 100 gr.unt;
- sare,piper.

Intr-o tigaie se pune untul la topit, dupa care se adauga ceapa tocata marunt,morcovul si ardelul taiate cubulete.Se lasa la calit, pana ceapa devine sticloasa dupa care se adauga si cana de orez(orezul sa fie spalat inainte) care se lasa si ea putin la calit, mestecand continuu, pana bobul de orez incepe sa se inalbeasca, dupa care se adauga 2 cani jumatate de apa.Se lasa la fiert, iar cand apa aproape a scazut de tot se adauga maslinele taiate rondele si se condimenteaza cu sare si piper.

Pofta buna!:*:*

Spaghete cu sos de rosii

Ingrediente:
-300 gr.spaghete;
-15 felii salam sasesc;
-1 ardel rosu;

-1 ardel galben;
-1 gogosar in otet;
-10 masline;
-sos de rosii (eu am folosit un fel de tocana de legume cu sos de rosii);
-busuioc;
-sare,piper;
-100 gr.cascaval;
Se pun la fiert 2 l de apa cu putina sare.Cand aceasta fierbe se adauga spaghetele si se lasa la fiert,mestecand din cand in cand.Dupa ce sunt fierte se dau de pe foc,se scurge apa si se clatesc cu apa rece si se pun la scurs.
Itre timp preparam sosul:Taiem felii julien salamul,ardeii,gogosarul si maslinele rondele si le punem la calit intr-o tigaie cu 2 linguri ulei.Cand ardelul a inceput sa se moaie se adauga sosul de rosii,busuiocul tocat marunt si se condimenteaza cu sare si piper.Daca sosul este prea gros se mai adauga 4-5 linguri de apa.
Pe o farfurie asezam spaghetele peste care punem sosul si presaram putin cascaval ras.


Pofta buna,dragilor!